Valikko

Vanteet

Erinomaisen palvelun takeeksi olemme keränneet Rengas-Setille laajat ostokanavat ja sitä kautta erittäin monipuolisen vannevalikoiman.

special wheels.jpg     rautamo-logo.png       ALCAR_Logo with slogan.jpg

 

Etsinnässä uudet vanteet?

Laajasta vannevalikoimastemme löytyy vanteita joka lähtöön!

Mikäli haluat selailla autoosi sopivia vanteita mukavasti kotisohvalla, suosittelemme tutustumaan Special Wheels:n vannevalitsimeen.

Pääset vannevalitsimeen alla olevan linkin kautta:
special wheels.jpg
Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa ja opastaa sinua mielellään vanteisiin liittyvissä asioissa. Ota siis rohkeasti yhteyttä, me autamme! 
 

Ota yhteyttäsvea-logo.svg resurs-logo-blue.svg

TPMS-rengas­paine­anturit

Vuoden 2014 lopusta lähtien kaikkiin uusiin henkilöautoihin on ajoturvallisuuden parantamiseksi ollut pakollista asentaa rengaspaineen mittausjärjestelmä. Tuo on nimeltään TPMS eli “Tire Pressure Monitoring Systems”. Rengas-Set on asiantuntijasi noidenkin äärellä. Lupaamme hoitaa kaiken renkaisiin liittyvän juuri niin kuin ne pitää hoitaa, ja kertoa sinulla, jos toimiasi tarvitaan. Sinun ei tarvitse vaivata päätäsi oudoilla kirjainlyhenteillä: autoilun ei tarvitse olla insinöörien hommaa!

Muut vanne­tarvikkeet

Meiltä löydät myös vannetarvikkeet: keskimerkit, ilmanpainesensorit (TPMS), soviterenkaat sekä kiinnitystarvikkeet; pultit ja mutterit kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä

Vannekuvastot

First Stop - Erikoisvanteet

Erikoisvanteet

First Stop - Rautamo

Rautamo

Alcar