Tori.fi

Valikko

Vanteiden asennus, Tampere

VANTEET
- Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme.
Rengashausta löydät helposti etsimäsi

Erinomaisen palvelun takeeksi olemme keränneet Rengas-Setille laajat ostokanavat ja sitä kautta erittäin monipuolisen vannevalikoiman.

special wheels.jpg     rautamo-logo.png       ALCAR_Logo with slogan.jpg

 

Etsinnässä uudet vanteet?

Laajasta vannevalikoimastemme löytyy vanteita joka lähtöön!

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa ja opastaa sinua mielellään vanteisiin liittyvissä asioissa. Ota siis rohkeasti yhteyttä, me autamme! 
 

Ota yhteyttä


svea-logo.svg resurs-logo-blue.svg

Vanne­tarvikkeet

Meiltä löydät myös vannetarvikkeet: keskimerkit, ilmanpainesensorit (TPMS), soviterenkaat, keskitysrenkaat sekä kiinnitystarvikkeet; pultit ja mutterit kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä

TPMS-rengas­paine­anturit

Vuoden 2014 lopusta lähtien kaikkiin uusiin henkilöautoihin on ajoturvallisuuden parantamiseksi ollut pakollista asentaa rengaspaineen mittausjärjestelmä. Järjestelmä hälyyttää mikäli rengaspaine on jostain syystä alentunut. Tämä on nimeltään TPMS eli “Tire Pressure Monitoring Systems”. Rengas-Set on asiantuntijasi näidenkin äärellä. Lupaamme hoitaa kaiken renkaisiin liittyvän juuri niin kuin ne pitää hoitaa, ja kertoa sinulla, jos toimiasi tarvitaan. Sinun ei tarvitse vaivata päätäsi oudoilla kirjainlyhenteillä: autoilun ei tarvitse olla insinöörien hommaa!

Kysy lisää

Jälkikiristys

Veloituksetta ja aikaa varaamatta!

Ennen pyörän asennusta vanteen kiinnityspinta sekä pyörännapa tarkistetaan ja puhdistetaan huolellisesti. Tästä huolimatta pyörän pultit tai mutterit saattavat löystyä ajan tai kilometrien karttuessa. Tämän vuoksi auton pyörän pulteille ja muttereille on suositeltava tehdä jälkikiristys 50-100km ajon jälkeen.

Jälkikiristys on erityisen tärkeä tehdä kevytmetallivanteille. Perinteisille teräsvanteille kiristys ei ole välttämätöntä. Tarkistamme tarvittaessa kuitenkin minkä tahansa vanteen tai auton pyörän pulttien ja muttereiden kireyden.

Kysy lisää

Erikoisvanteet


Pohjoismaiden suurin itsenäinen vannetoimittaja.

Suomen Erikoisvanteet Oy kuuluu pohjoismaiseen Special Wheels –konserniin, joka on pohjoismaiden suurin itsenäinen vannetoimittaja. Erikoisvanteet edustaa Suomessa useita eri tuotemerkkejä mm. OZ Racing, ATS, TSW ja Nitro Wheels.

Mikäli haluat selailla autoosi sopivia vanteita mukavasti kotisohvalla, suosittelemme tutustumaan Special Wheels:n vannevalitsimeen.

Pääset vannevalitsimeen alla olevan linkin kautta:
special wheels.jpg

Lisätietoa vanteista saat henkilökunnaltamme.
 

Ota yhteyttä

Rautamo

Laatuvanteet kaikkiin autoihin.

Rautamo Wheel Fashion toimii maahantuoja useille vannemerkeille mm. BBS, Vossen, R-series, Rial, GMP Brock, Spath, Etabeta, Alutec, Arcasting, Stance, Vertini, Oxigin, ST ja KW.


Selaa vannevalikoimaa ja löydä unelmiesi vanteet!
 

rautamo-logo.png


Lisätietoa vanteista saat henkilökunnaltamme.
 

Kysy lisää

Alcar
 

ALCAR kehittää ja valmistaa vanteita juuri sinun ajoneuvoosi. Alcarin laajasta vannevalikoimasta löytyy monen merkkisiä vanteita mm. AEZ, DOTZ, DEZENT ja MAK. Vanteita löytyy 14″ – 23″ koossa.

Suurin osa Alcarin vanteista on TÜV sertifioituja ja 100% autoosi sopivia.

Pääset vannevalitsimeen alla olevan linkin kautta.
 

ALCAR_Logo with slogan.jpg


Lisätietoa vanteista saat ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme.

Kysy lisää

OZ racing

Ylöjärven Rengas-Set toimii Oz racingin virallisena jälleenmyyjänä Suomessa.

OZ valmistaa huippulaatuisia kevytmetallivanteita autoteollisuuden markkinoille, kuten kilpa-ajoon (F1, Rally, DTM), moottoripyöriin, jälkimarkkinoille sekä OEM-soveltuvia vanteita. OZ täyttää arvostettujen autovalmistajien kuten Ferrarin, Lamborghinin, Maseratin, Aston Martinin, Lotuksen ja McLarenin erityisvaatimukset.

Yhteistyöt arvostettujen autovalmistajien kanssa ovat johtaneet OZ eksklusiivisiin projekteihin ja erittäin korkea tasoisiin suunnittelu ja valmistusmenetelmiin, joilla OZ varmistaa että vanteet ovat aina huippulaatuisia. Kaikki OZ vanteet ovat TÜV-hyväksyttyjä.

Kun etsit autoosi parasta, valitse OZ.


 


Kysy lisää

Vanteiden maalaus 

Löysitkö upean malliset vanteet, mutta väri tai sävy ei ole sitä mitä ajattelit? Ei hätää! Erinomaisen palvelun takaamiseksi teemme yhteistyötä paikallisen maalaamon kanssa, jotta saat juuri sen sävyiset vanteet kuin olit haaveillutkin.
 

Kysy lisää

Vanteen oikaisu


Tarvitseeko vanteesi oikaisua tai hitsausta? Tuo vanteesi Rengas-Setille niin hoidamme vanteen kuntoon!
 

Kysy lisää

Lahjakortti 


Etsinnässä lahja autoilevalle läheiselle? Hanki jokaiselle tarpeellinen lahjakortti! Lahjakortin voi käyttää renkaisiin, vanteisiin tai rengastöihin.
 

Kysy lisää

Rahoitus

 

Ylöjärven Rengas-Setiltä saat vanteet ja vannetarvikkeet myös joustavasta osamaksulla tai laskulla!

Meiltä saat laskulla aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa ostoksellesi. Maksa valitsemassasi tahdissa - jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!
 

YHTEISTYÖSSÄ


svea-logo.svgresurs-logo-blue.svg

 

Kysy lisää

Vannekuvastot

Rautamo

Erikoisvanteet

Alcar

First Stop - Erikoisvanteet

First Stop - Rautamo