Tori.fi

Valikko


Palvelut

Mielestämme hyvä rengasliike on sellainen, että sieltä saa renkaat kuin renkaat, niille vanteet, rengastyöt ja allelaitot. Hommat tehdään hyvällä palvelulla ja asiakasta ei jätetä pulaan vaikka hän soittaisi jouluaattona. Me olemme tällainen rengasliike.

Renkaat

Periaatteemme on, että tarvitsemasi rengas on todennäköisesti hyllyssä! Varastostamme löytyykin kattava valikoima yleisimpiä renkaita eri merkeiltä, jotta löydämme juuri sinun autoosi sopivan vaihtoehdon.

Lue lisää

Vanteet

Laaja valikoima erilaisia vanteita jokaisen autoilijan tarpeisiin! Meiltä löydät myös vannetarvikkeet: keskimerkit, ilmanpainesensorit ja soviterenkaat kilpailukykyiseen hintaan.

Lue lisää

Rengastyöt

Palveluihimme kuuluvat kaikki rengastyöt; tasapainotukset, allelaitot ja renkaiden korjaukset nopeasti ja laadukkaasti, unohtamatta hyvää palvelua. Palvelemme tarvittaessa myös ilman ajanvarausta, mutta suosittelemme aina ajan varaamista taataksemme sinulle parhaan palvelun.

Lue lisää

Rengas­hotelli Ylöjärvi
89 € /kausi!

Tuhansien turvallisten kilometrien jälkeen renkaasi ansaitsevat kunnon pesun ja loman. Rengas-Setin rengashotelli-palveluun sisältyy kesä- tai talvirenkaiden vaihto, koneellinen pesu sekä kausisäilytys vaivattomasti yhdessä paketissa. Sinun ei siis tarvitse kuin ajaa pihaan renkaat mukanasi: Me huolehdimme kaikesta muusta! Säilytyksen yhteydessä esimerkiksi varmistamme, että renkaissasi on oikeat rengaspaineet sekä riittävä urasyvyys.

Lue lisää

Raskaan liikenteen palvelut

Palveluihimme kuuluu raskaankaluston renkaat, vannetyöt, sisärenkaat, säilytyspalvelut sekä TPMS-rengaspainejärjestelmät. TPMS-järjestelmä pienentää polttoaineenkulutusta ja pidentää renkaiden käyttöikää. Kauttamme onnistuu myös renkaiden pinnoitukset, korjaukset sekä vanteiden maalaukset.

Lue lisää Ota yhteyttä

Puutarha­- ja pienkoneiden rengaspalvelut

Trukkien, ruohonleikkureiden ja muiden työkoneiden renkaat ja rengastyöt ovat Rengas-setin erikoisosaamista. Oli siis kyse isosta tai pienestä renkaasta, me hoidamme!

Raskas kalusto 

Ota yhteyttä

Päivystys 24/7

Hajosiko rengas? Renkaat huonossa kunnossa, mutta mikään liike ei ole auki? Ei hätää! Päivystyksemme palvelee sinua kellon ympäri kilpailukykyiseen hintaan. Olipa siis kello mitä tahansa, me autamme!

Lue lisää

KÄYTETYT RENKAAT JA VANTEET


Katso myös Ylöjärven Rengas-Set:n myynnissä olevia käytettyjä renkaita ja vanteita! Kaupastamme löydät ajantasaista tietoa meillä olevista käytetyistä rengas- ja vannesarjoista.

Myös uusia tuotteita ja rajoitettuja eriä! 

Pääset selaamaan myynnissä olevia kohteitamme alla olevan linkin kautta.

Tori logo.png