Tori.fi

Valikko

Auton renkaiden vaihto ja rengastyöt Ylöjärvellä ja
Nokialla

Rengastyöt ovat merkittävä osa liikenneturvallisuutta ja Rengas-Set pitääkin huolta ammattilaistensa osaamisesta ja tietotaidosta.

Säilytämme noutamatta jääneitä renkaita ja vanteita enintään 2 kuukautta. Koskee asiakkaita, jotka eivät ole maksaneet renkaiden kausisäilytyksestä.
 

Työhinnasto

VANNETYÖT

Päivittäiseen työnkuvaamme kuuluu niin uusien kuin käytettyjenkin renkaiden asennus vanteelle. Palveluihimme kuuluvat kaikki rengastyöt kuten tasapainoitukset, allelaitot ja paikkaukset nopeasti, laadukkaasta ja hyvällä palvelulla.

Palvelemme tarvittaessa myös ilman ajanvarausta, mutta suosittelemme aina ajan varaamista taataksemme sinulle parhaan palvelun.

 

Kysy lisää

Tasapainotukset

Pyörän, siis vanteen ja renkaan yhdistelmän, tasapainoitus on rengasliikkeen arkea, jota kotiautotallissa ei voi tehdä. Pyörä on aina syytä tasapainottaa, kun rengas on otettu irti vanteelta ja asennettu uudelleen tai vanteelle on asennettu uusi rengas. Jo pelkästään venttiili ja uudempien autojen rengaspainetunnistimen sensori aiheuttavat epätasapainoa. Epätasapaino puolestaan aiheuttaa pienempää tai suurempaa tärinää. Kilometrien kertyessä epätasapainon aiheuttama värinä tai tärinä vaurioittaa pyöränlaakereita sekä esimerkiksi alustan niveliä, iskunvaimentimia ja jousitusta. 

Ylöjärven Rengas-Set tasapainoittaa pyöriä sekä allelaiton yhteydessä että erillisenä työnä.

Kysy lisää

RENKAIDEN VAIHTO 

Kehitys kehittyy. Renkaiden allelaitto tai vaihtaminenkaan ei ole enää ihan niin helppoa kuin se ehkä ennen oli. Uusien autojen nostaminen alkaa olla oma tieteenlajinsa ja nykyiset alumiinivanteet vaativat momenttiavaimen käyttöä. 

Rengas-Setin ammattilaiset hoitavat niin uusien renkaiden allelaitot kuin kausivaihdotkin helposti, nopeasti ja ennen kaikkea turvallisesti!
 

Varaa aika

Renkaan korjaus

Meiltä kysytään usein nykyaikaisen renkaan paikkausprosessista. Työ on ammattitaitoa kysyvää käsityötä ja vaatii useita työvaiheita.  Vaikka työvaiheille kertyy hintaakin, on renkaan korjaaminen kuitenkin taloudellisesti ja ekologisesti kannattavaa etenkin uudempien renkaiden kohdalla. 

Renkaan vuotamiseen voi olla useita eri syitä. Mahdollisia vaihtoehtoja voivat olla mm. pisto renkaassa, venttiilin vuotaminen tai vuotaminen renkaan ja vanteen välistä. 

Renkaan korjaukset alk. 35€

Tuo renkaasi korjaukseen meille!

Kysy lisää