Valikko

Bridgestone info

Driveguard

Bridgestone kesärenkaissa käytetyn Driveguard -teknologian ansiosta matkasi ei katkea, vaikka renkaasi puhkeaisi. Driveguard -renkaita käyttäessäsi voit ajaa 80km matkan 80km/h nopeudella. Kun sinulla on autossasi Driveguard-renkaat, renkaan puhkeaminen ei aiheuta auton hallinnan menetystä, vaan voit ajaa kotiin tai muuhun turvalliseen paikkaan huoletta miettimään miten toimia seuraavaksi.

Ajoitpa siis millaisilla teillä tai sääolosuhteissa tahansa voit luottaa siihen, että Bridgestone Driveguard - renkaat vievät sinut ja perheesi turvallisesti perille.

Driveguard -renkaat on suunniteltu autoihin, joissa on rengaspaineen valvontajärjestelmä eli TPMS.

*Ajomatka renkaan puhkeamisen jälkeen on suuntaa antava, ja se voi vaihdella ajoneuvon painon, lämpötilan sekä sen mukaan milloin rengaspaineiden valvontajärjestelmä TPMS on alkanut hälyttää.

*Driveguard-teknologialla varustettu rengas on yleisesti ottaen myös korjattavissa, mikäli renkaaseen tullut vaurio on pieni ja sijaitsee renkaan kulutuspinnassa. Kyljestä särkynyttä tai runkovikaista rengasta ei voi korjata. Rengasrikon sattuessa on erityisen tärkeää kääntyä rengas­alan­ammattilaisen puoleen, jotta saadaan varmuus renkaan turvallisuudesta. Ammattilainen tarkistaa renkaan teknisen kunnon, jolloin voit olla varma siitä, että rengas on turvallinen ja matkasi jatkuu huolettomasti. – Rengas korjataan oikea oppisesti irrottamalla rengas vanteelta, jolloin korjauspaikka laitetaan renkaan sisälle tubeless -kalvoon.

Lue lisää renkaan korjauksesta

Bridgestone tyytyväisyystakuu

Suomen vaihtelevat talvet ja keliolosuhteet ovat vuosien varrella herättäneet kysymyksiä nastarenkaiden tarpeellisuudesta vähälumisina talvina. Toisinaan talven sääolosuhteet ovat muistuttaneet jopa kesäolosuhteita – tiet ovat sulia ja märkiä, ja lämpötila on nollassa tai sen yläpuolella. Tällaisina talvina kuunnellessa nastarenkaiden rapinaa herää kysymys nastarenkaiden välttämättömyydestä: Olisiko aika kokeilla nastattomia talvirenkaita eli kitkoja?

Bridgestonen nastattomilla talvirenkailla ajat turvallisesti kaikissa talven keliolosuhteissa: Olipa tiesi sitten luminen, jäinen tai jotain siltä väliltä. Saatavilla oleva rengasteknologia mahdollistaa erinomaisen talvipidon myös nastattomilla talvirenkailla. Usein nastattomaan talvirenkaaseen siirtyminen nastallisen renkaan jälkeen mietityttää. Tästä syystä haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden testata nastattomia talvirenkaita eli kitkarenkaita autossasi murehtimatta siitä alkaako valintasi mietityttämään jälkikäteen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokeilla Bridgestone (Blizzak Ice tai Blizzak DM-V3) kitkarenkaita tyytyväisyystakuulla. Mikäli et ole tyytyväinen hankkimiisi Bridgestone kitkarenkaisiin, voit vaihtaa ne nastarenkaisiin 30 päivän sisällä ostohetkestä.

Mikäli haluat vaihtaa ostamasi kitkarenkaasi nastarenkaisiin, se käy helposti:

Nopeuttaaksesi asian ratkeamista, ole hyvä ja ota esille renkaidesi ostokuitti ennen yhteydenottoa.

 1. Tarkista ostokuitista, että renkaiden ostosta on kulunut alle 30 päivää
 2. Ota yhteyttä Ylöjärven Rengas-Setin myyntiin Yhteydenottolomake
  040 835 3036
 3. Kerro, että haluat vaihtaa ostamasi kitkarenkaat nastarenkaisiin
 4. Varaat ajan renkaiden vaihtoon
  40 835 3036
  Nettiajanvarauksen kautta
 5. Renkaiden vaihdon yhteydessä maksat vain mahdollisen hinnanerotuksen ja asennustyön

Huom! Tyytyväisyystakuu koskee ainoastaan Bridgestonen tuotteita. Bridgestone kitkarenkaan voi tyytyväisyystakuulla vaihtaa ainoastaan Bridgestonen nastarenkaaseen.

Lisätietoa tyytyväisyystakuusta saat ottamalla yhteyttä tai poikkeamalla myymälässämme.

Kysy lisää
040 835 3036