Tori.fi

Valikko

Rengas-set lupaa: maailmanluokan rengaspalvelua

— Miikka Setälä, toimitusjohtaja

Ylöjärven Rengas-setillä olemme pohtineet, miten voisimme olla entistäkin parempi asiakkaillemme. Uusi mottomme on tarjota maailmanluokan rengaspalvelua. Tätä se tarkoittaa:

  1. Asiakas, asiakas ja asiakas. Asiakas tulee ensin. Palvelun tulee pelata, hintojen olla avoimesti tiedossa ja asiakas saa tarvittaessa avun aina.
  2. Laatu. Työmme on laadukasta ja myymämme tuotteet laadukkaita. Asiakkaan tulee voida luottaa, että hänen autonsa renkaat ovat esimerkiksi oikein painotetut ja asennetut. 
  3. “Löytyy hyllystä!” Haluamme, että saat oikeat renkaat ja henkilökohtaista palvelua silloin kun niitä tarvitset. Ei siis tyhjiä lupauksia ja useita käyntejä huoltohallissa vaan maailmanluokan rengaspalvelua laajalla varastovalikoimalla. Eihän meillä ihan kaikkea voi varastossa olla, mutta asiakkaidemme tarpeista lupaamme pitää huolta niin henkilö- ja pakettiautojen, työkoneiden kuin raskaan kalustonkin osalta.
  4. 24/7 päivystyksemme palvelee niin raskasta liikennettä kuin kuluttajia-asiakkaitakin. Päivystäjämme tulee luoksesi tien päälle silloin kun apua tarvitse, oli sitten joulu tai juhannus.  

Haluamme myös kuulla, että millainen olisi sinun unelmiesi rengasliike. Millaista sinun mielestäsi on maailmanluokan rengaspalvelu? Minkälaisia palveluita kaipaisit meiltä? Puuttuuko palveluistamme tai tuotevalikoimastamme jotain mitä kaipaisit meiltä? Ole meihin yhteydessä ja kerro miten voisimme palvella sinua entistä paremmin.

Ylöjärven Rengas-Set Oy 

Inga-Liina Saarinen, toimistosihteeri

ingaliina.saarinen@rengasset.fi
p. 050 552 2690, ingaliina.saarinen@rengasset.fi