Tori.fi

Valikko

Vanteiden asennus, Tampere

NOKIAN RENGAS-SET

aidosti palveleva rengasliike nokialla

AUKIOLOAJAT

Arkisin                    9.00 - 17.00
Lauantaisin          sesongeissa

LAAJA VALIKOIMA RENKAITA JA VANTEITA!

Tarvitsetko apua autosi renkaiden vaihdossa? Käänny puoleemme, asennamme auton renkaat turvallisesti, jotta voit ajaa turvallisesti kaikissa sääolosuhteissa. Nokian Rengas-Setillä teemme rengastyöt kevyelle kalustolle, kuten esimerkiksi pienet pakettiautot, henkilöautot, moottoripyörät, skootterit ja mönkijät. Palveluihimme kuuluvat myös ohjauskulmien tarkistus ja säätö (nelipyöräsuuntaus), alustan- ja jarrujen korjaustyöt sekä niihin tarvittavat varaosat.

Ylöjärven Rengas-Setillä teemme rengastyöt kevyelle ja raskaalle kalustolle.

Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta, joka palvelee kaikissa renkaisiin ja vanteisiin liittyvissä tarpeissa. Tiimimme koostuu kokeneista ja koulutetuista asiantuntijoista, jotka suorittavat renkaiden vaihdon sekä korjaamotyöt tarkasti ja asiantuntevasti. Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että auton renkaiden vaihto ja alustatyöt tehdään asianmukaisilla työkaluilla. Paitsi renkaiden vaihto, myös tasapainotukset, vannetyöt ja renkaan korjaukset kuuluvat rengastöihin.

Tarjoamme laadukkaat renkaidenvaihtopalvelut ja tarkistamme samalla renkaiden kunnon varmistaaksemme niiden optimaalisen suorituskyvyn. Suoritamme auton renkaiden vaihdon tehokkaasti ilman turhia viivytyksiä.

MISTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ?

Nokialta, totta kai. Aidosti palveleva rengasliike Nokialla.
 

0400 152 247

RENKAAT

Valikoimastamme löydät renkaat kaikkiin kevyenkaluston ajoneuvoihin - ruohonleikkurista pakettiautoon. Tarjoamme vain luotettavia ja tunnettuja merkkejä. Löydät meiltä auton renkaat, jotka ovat paras vaihtoehto jokaiseen vuodenaikaan. Kauden mukaan pidämme laajan valikoiman renkaita varastossamme, useita eri merkkejä ja kaikissa hintaluokissa (budget-renkaista premium-renkaisiin) ja kaikkea siltä väliltä. Meiltä myös testivoittajarenkaat!

Me ammattilaisina arvioimme ennen jokaista vuodenaikaa markkinoiden parhaat vaihtoehdot eri hintaluokkiin ja pidämme huolen siitä, että yleisimmät koot löytyvät varastostamme. Meiltä löydät myös sisärenkaat ja käytetyt renkaat!

Autamme valitsemaan sopivat renkaat autoosi tai muuhun kalustoon ja otamme valinnassa huomioon olosuhteet, joissa renkaita käytetään. Laadukkaat renkaat ovat avainasemassa autosi suorituskyvyn ja turvallisuuden kannalta. Tarjoamme kattavan valikoiman korkealaatuisia autonrenkaita, jotka on suunniteltu tarjoamaan optimaalista suorituskykyä eri sääolosuhteissa ja ajotarpeissa.

Tavoitteenamme on, että auton renkaiden vaihto ja rengashuolto sujuvat nopeasti ja helposti. Tärkeintä on, että sinä saat autoosi juuri tarpeisiisi sopivan renkaan ja tietysti asennettuna, helposti ja nopeasti.

OTA YHTEYTTÄ ja tehdään onnistuneet rengaskaupat!

 

VANTEET

Vanteita on paljon eri näköisiä ja värisiä. Nokian Rengas-Set on hankkinut laajat ostokanavat usean vannetoimittajan kanssa, jotta löydämme jokaiselle mieleisen vanteen.

Säännöllisesti päivittyvän vannemalliston avulla pidämme huolen siitä, että Nokian Rengas-Setillä on aina tarjolla myös uusimpien trendien mukaisia vanteita.

Laajavalikoima erilaisia vanteita nähtävillä myös myymälässämme: alumiinivanteet, erikoisvanteet ja teräsvanteet.

OHEISTARVIKKEET

Nokian Rengas-Set on erikoistunut TPMS rengaspaineantureihin ja niiden koodaus onnistuukin meillä. Samalla hoidamme myös autosi TPMS valon (rengaspaineen merkkivalo) sammuttamisen ja oikeiden paineiden asettamisen odottaessa.

Kattava valikoima pultteja, muttereita ja keskiösovitteita suoraan varastostamme.

Ota yhteyttä

RENGASHOTELLI NOKIA
89€ / kausi

Nokian Rengas-Setin rengashotellissa on tilaa!

Jätä siis renkaasi asustelemaan meidän hotelliimme, eikä sinun tarvitse enää kaivaa niitä varaston perältä, nostella renkaita auton tavaratilaan johon ne eivät kuitenkaan mahdu eikä myöskään tämän asian suhteen muutenkaan stressata.

Me hoidamme renkaiden kausisäilytysasiakkaillemme arjen hieman helpommaksi! Hotelliasiakkaanamme sinun tarvitsee vain varata aika renkaanvaihtoon ja nauttia kuppi kahvia sillä aikaa, kun me vaihdamme renkaat ja taas voit ajaa kauden huolettomasti.


MITÄ RENGASHOTELLI-PALVELUUN SISÄLTYY?

Rengashotelli-palveluumme kuuluu renkaiden säilytys, alle asennus ja renkaiden koneellinen pesu (sis. vakuutus). Renkaiden vaihdon yhteydessä kuntotarkastus kuuluu automaattisesti palveluumme. Mikäli huomaamme renkaissasi jotain huomautettavaa, olemme sinuun yhteydessä.

Kysy lisää

RENGASTYÖT

Nokian Rengas-Setillä onnistuu renkaiden vaihdot, vannetyöt, tasapainotukset ja renkaan korjaukset.

Kevyen kaluston huippu asennuslaitteillamme onnistuu vannetyöt aina 11” leveisiin ja maksimissaan 24” halkaisijaltaan oleviin vanteisiin.

Renkaan paikkaukset kuuluvat Nokialla jokapäiväiseen työnkuvaamme. Rengasta korjatessa poistamme aina ensin renkaan vanteelta, jotta saamme tarkan kokonaiskuvan renkaan kunnosta. Jos venttiili vuotaa, vanteessa hapettumaa tms. niin nämäkin saadaan yleisesti korjattua.

Ota yhteyttä 
0400 152 247

RENGASMERKIT

Minkä merkkisiä renkaita sitten myymme?

Merkkejä on markkinoilla useita ja rengastestejä tehdään paljon ympäri maailmaa. Mielipiteitä rengasvalmistajien ja mallien välillä on paljon. Siksi onkin ymmärrettävästi hämmentävää, kun ei tiedä mitä renkaita pitäisi oikeasti valita. Mikä olisi se oikea valinta minun autooni? Ei hätää – me opastamme oikean renkaan valintaan juuri sinun autoosi, sinun tarpeisiisi, niihin olosuhteisiin missä sinä liikut!

Valikoimistamme löytyy usean eri rengasvalmistajan tuotteita: Antares, Aplus, BF Goodrich, Bridgestone, Continental, Dunlop, Event, Falken, Firestone, Gislaved, Good Year, Hankook, Hifly, Kleber, Kumho, Laufenn, LingLong, Maxtrek, Maxxis, Michelin, Nankang, Nexen, Nokian Tyres, Petlas, Pirelli, Powertrac, RoadX, Sailun, Toyo, Triangle, Uniroyal, Vredestein, Winrun, Yokohama jne.

Ota yhteyttä 
Tehdään onnistuneet rengaskaupat!

Lahjakortti 

Onko joskus hankalaa keksiä lahjaa läheisellesi? Mikset ostaisi turvallisuutta ja ajomukavuutta lahjaksi?

Rengas-Set lahjakortilla voit ilahduttaa lähimmäistäsi valitsemallasi summalla tietämättä sen enempää hänen autostaan tai rengaskoostaan. Lahjan saajan kanssa sitten katsomme parhaan vaihtoehdon hänen tarpeisiinsa.

Kysy lisää

Korjaamotyöt

 

Tulossa

Kysy lisää

Lahjakortti 

Onko joskus hankalaa keksiä lahjaa läheisellesi? Mikset ostaisi turvallisuutta ja ajomukavuutta lahjaksi?

Rengas-Set lahjakortilla voit ilahduttaa lähimmäistäsi valitsemallasi summalla tietämättä sen enempää hänen autostaan tai rengaskoostaan. Lahjan saajan kanssa sitten katsomme parhaan vaihtoehdon hänen tarpeisiinsa.

Kysy lisää

Maksutavat

Käteinen, kortti tai Rahoitus - lasku tai osamaksu.

Voinko maksaa myöhemmin tai jotenkin muuten? Kyllä onnistuu!

Yhteistyökumppaneidemme kautta voimme tarjota aina joustavia maksutapavaihtoehtoja, esimerkiksi ”Laskulla aina vähintään 30pv maksuaikaa”! Kampanja-aikoina jopa enemmänkin. Kysy siis rohkeasti lisää eri vaihtoehdoistamme!

SVEAn tarjoaman laskun (kertaluotto) voit halutessasi jo ennalta tarkistaa minkä suuruisen ostoksen voit heidän maksutavalla rahoittaa. Kirjoita tekstiviesti avainsanalla SVEA ja sitten henkilötunnuksesi ja summa (esim. SVEA 010283-xxxx 500) ja saat vastauksen heti!

FIRST STOP -TILI on joustava silloin kun taloudessasi on vaikka useampi ajoneuvo ja niissä saattaa olla renkaiden uusinta tarve pahimmillaan samaan aikaan.

Resurs Bank tarjoamassa ”First Stop tili” vaihtoehdossa avataan aina 1500 EUR limiitti, joka joustaa edullisesti tarpeidesi mukaan. Maksimi luottomäärä on 4000 EUR.

Kysy ajankohtaiset ”First Stop tili” kampanjat myynnistämme.

Myös First Stop tiliä voit hakea ennakkoon lähettämällä viesti: FIRSTSTOP numeroon 18311.

YHTEISTYÖSSÄ


svea-logo.svgresurs-logo-blue.svg

 

Kysy lisää

SINUA PALVELEVAT

Hyytiäinen.jpg

Sami Hyytiäinen
Toimipisteen päällikkö, myynti
0400 152 247
nokia@rengasset.fi
finnish flag.png Flag_of_the_United_Kingdom.png

20220823_rengasset-22.jpg

Tyson Kivilompolo
Työnjohtaja, Myynti  
finnish flag.png Flag_of_the_United_Kingdom.png